Svenska
Blog

UFC: Franklin vs Le

Skrivet av Petter den 9 november 2012 kl 16:21

Imorgon smäller det. UFC äntrar för första gången Kina och jag är såklart laddad (så in i bomben). Jag har tippat lite på matchkortet, som vanligt. Here goes nothing.

Rich Franklin vs Cung Le
Rich är en av mina favoritfighters. Jag gillar även Cung Les vilda ninjasparkar. Matchen kommer dock att vinnas på mattan, hur gärna jag än vill se helvilda ninja-kickar och avig southpaw-boxning. Rich vinner via submission i den andra ronden.

Thiago Silva vs Stanislav Nedkov
Silva är tillbaka efter att ha fått smisk av Alex. Jag brukade gilla Thiagos vilda sluggerstil men gör det inte längre. Inte sedan Vera-matchen där han skämde ut sig fullständigt. Hoppas och tror (faktiskt) på vinst för den hittills obesegrade Nedkov (i första ronden, via knock).

Dong Hyun Kim vs Paulo Thiago
Älskar att se Paulo Thiago fightas. Gillar även Kims brutala judo-skillz. Tippar vinst för Thiago via knock, andra ronden. Jag tror att han kommer att vara ultrahungrig.

Takanori Gomi vs Mac Danzig
Gomi är cool. Men Mac har UFC:s coolaste namn. Jag hoppas att Gomi visar upp gammal härlig Pride-form och knockar Danzig men tippar faktiskt Mac-vinst via domslut.

Fuel TV In Focus: Franklin vs Le

UFC: Franklin vs Le

Vilka tror du kommer att vinna imorgon?

HQ