Svenska
Blog

UFC 154: St-Pierre vs Condit

Skrivet av Petter den 16 november 2012 kl 13:08

På lördag smäller det, ordentligt! En av de på förhand hetaste matchkorten underhela 2012 går av stapeln på lördagnatt och jag är såklart så laddad som man överhuvudtaget kan bli. Inför UFC 154 har jag i vanlig ordning tippat lite och hoppas att du ska göra detsamma i kommentarfältet nedan. Here goes nahzing:

Georges St-Pierre vs Carlos Condit
Efter 15 månader sjukfrånvaro har UFC:s obestridde welterviktskung rehabbat sitt opererade (främre) korsband och ska på lördag försvara bältet mot Carlos. Jag hoppas (innerligt) på Condit men tippar St-Pierre. Georges kommer att vara dödshungrig och kommer att brotta sönder Carlos, tyvärr.

Martin Kampmann vs Johny Hendricks
Galans vildaste fight lär bli den mellan Skägget och Dansken. Jag hoppas att Kampmann vinner, han är alltid lika underhållande (trots att han är dansk) men tippar Hendricks. Han kommer att vara för stark och kommer att knocka Martin i andra ronden.

Francis Carmont vs Tom Lawlor
Carmont knäckte Jycken under UFC Sweden och kommer att krossa Lawlor på lördag. Även fast jag hoppas att Tom kan submitta den atletiske fransosen. Jag tippar Carmont på knock i andra ronden.

Patrick Coté vs Alessio Sakara
Slugger mot slugger. Coté mot Sakara är på förhand en mycket spännande fight mellan två underhållande strikers. Jag tippar på vinst via domslut för Coté. han kommer att ha bättre vinklar, lite bättre fotarbete och bättre kondition.

Kika på mängder av intervjuer inför lördag

UFC 154: St-Pierre vs Condit

Ahm in deh best shepph of ma laaahf!

HQ