Svenska
Blog

"The Lucky One"

Skrivet av Petter den 17 november 2012 kl 19:11

Jag saknar frugan. Men ja, snart är gruvarbetar-spelhösten över. Jag har jobbat morgon, middag, kväll och varenda vaken timme under varje helgdag sista tiden. Site-design, tidningspill, Gamereactors nya logotyp (+ grafiska profil), redaktionella riktlinjer för nästa år, site-recensioner, den här babbliga bloggen och en himla massa administrativt arbete som bara sväljer tid (likt ett svältfött dödsmonster).

Det är kul att jobba. Jag är lyckligt lottad. Jag går upp på morgonen och längtar till jobbet. Det har jag gjort de senaste tio åren. Jag är precis lika lyckligt lottad att den ovan nämnda fjällan köper det faktum att jag, i perioder, arbetar så gott som dygnen runt. I'm the Lucky One. Jag vet. Ibland är det svårt att uppskatta, man ser inte skogen för alla träden (och allt det där).

Vertical Horizons senaste skiva är sådär hemskt radiosliskigt tillrättalagd och hemsk. Men samtidigt melodiskt underbar och med Rush-kungen Peart bakom trummorna lika rytmiskt bastant som svängig. Låten The Lucky One passar extra bra ikväll. Jag har cirka sex timmar kvar innan jag packar ihop och går hem.

I know I'm the lucky one. Though I'm always the last to believe. I know I'm the lucky one. Cause I'm here and you're with me...

Vertical Horizon - The Lucky One

"The Lucky One"

Nej. Detta är inte "Fjällan". Hon är mycket sötare.

HQ