Svenska
Blog
Vi har ingen Wii U

Vi har ingen Wii U

Skrivet av Petter den 19 november 2012 kl 13:05

Vi har fått in ganska många läsarfrågor den senaste veckan rörande Nintendo Wii U. Den släpps ju om endast 11 dagar, den nya konsolen, och medan internationell spelpress haft maskinen i sin ägo i veckor already, saknar Gamereactor Sverige fortfarande en konsol. Jag vill vara så transparent som jag kan gällande detta och berätta hur det ligger till.

Jag mottog ett mail imorse där irriterad läsare undrade varför vi i fredags publicerade översatta versioner av New Super Mario Bros U- och Nintendo Land-recensionerna. I mailet stod det "är ni så jävla lata att ni inte ens orkar skriva egna texter längre?". Och det... är vi ju såklart inte.

Vi är allt annat än lata och ser väldigt mycket fram emot att klämma på Wii U, men vi har ingen konsol - än. Vi har inte ens sett röken av den, trots att brittisk, italiensk, fransk, tysk, belgisk, polsk, spansk och amerikansk media redan pillat på sina testenheter i flera veckor vid det här laget. Så ligger det alltså till. Och vi kan inte göra annat än att fortsätta vänta.

HQ