Svenska
Blog

Fryser och svettas (samtidigt)

Skrivet av Petter den 28 november 2012 kl 11:56

Frugan är mysig hon. Så mysig som det går att bli. Varm, också. Som att röra vid en välanvänd kakelugn, eller en spisplatta som lämnats på. Vilket innebär att fönstret är på vidöppen gavel i sovrummet numer. Som att sova på toppen av Mount Blanc - i bara kalsongerna.

Jag vaknar nedkyld och hemsk. Kall som en istapp. Inte frugan dock, hon är lika varm oavsett. Som om hon vore av en annan ras. Ett varmblodigt sovdjur, tjusigt och mysigt. En rymdvarelse. Med en yttertemperatur på cirka 82° (jag tjatar, jag vet... jag skyller på febern).

Denna istid har resulterat i sjukdom. Jag består till stor del av en otroligt risig genpool. Dålig kvalitet med andra ord. Ett rätt klent måndagsexemplar. Den initiala chocken av det istidsaktiga korsdraget under sovstunder innebar halsfluss för dryga sex veckor sedan och nu en rejält otrevlig släng av dödsförkylning. Jag svettas och fryser på samma gång idag. Huvudvärk, halsont och snorn (Jämska - That's what's up!) fullkomligen sprutar ur snoken.

Det går över såklart. Om ett par dagar kommer jag att vara fit for fight, igen. Redo att kasta mig öve... Nej. Redo att klättra ned i kontorsstolen likt en ryggsned 100-åring och förpesta denna blogg med fler nonsensdrypande inlägg. Och så! Är det med det.

Fryser och svettas (samtidigt)

"Ni tjajjer prater om eh föde bharn! Men ni ske bare veta hur det errh, näir en killeh e rikktätth förkyyyld!"

HQ