Svenska
Blog

UFC on Fox: Benson vs Diaz

Skrivet av Petter den 7 december 2012 kl 17:23

Imorgon (sent på natten) smäller det, igen. UFC on Fox: Benson vs Diaz går av stapeln och jag är såklart (föra förvånande) laddad så in i bomben. I vanlig ordning kommer här mina predictions.

Benson Henderson vs Nate Diaz
Benson är en av mina favoritfighters i 155-klassen. Nate likaså. Jag är därmed helt sjukt taggad inför den här fighten. Jag hoppas på vinst för Henderson via knock men tippar Diaz via submission sent i andra ronden.

Shogun Rua vs Alexander Gustafsson
Vår svenska stolthet i UFC går imorgon den viktigaste matchen i sin karriär. Shogun är rutinerad, sparkar stenhårt och tål mycket däng. Men hans kondition är för kass liksom hans boxning. Alex kommer att jobba med vinklar och räckvidd, trötta ut Shogun och vinna via domslut. Hoppas på stoppage dock.

BJ Penn vs Rory MacDonald
Galans hetaste fight är inte någon av mainfighterna ovan, utan detta möte mellan surmuppen Rory och lättviktskungen BJ. Jag hoppas (innerligt) på vinst via knock för BJ men tippar på stoppage via ground & pound för Rory. Han kommer att vara för stark. På tok för stark.

Mike Swick vs Matt Brown
Jag gillar verkligen Swick och gläds över det faktum att han är tillbaka i UFC efter alla de där trista problemen med magen och matsmältningssystemet. På lördag knockar han Brown, första ronden. Han är för teknisk, och för hungrig.

UFC on Fox: Benson vs Diaz

Vilka tror du kommer att vinna på lördag?

HQ