Svenska
Blog

Årets 5 bästa spelomslag

Skrivet av Petter den 23 december 2012 kl 12:41

(5) Sonic & All-Stars Racing Transformed | Sega
Det är något visst med nya spelomslag som ser ut som... gamla. Färgstarka, händelserika, retroflirtigt charmiga sådana. Sonic Racing 2 pryddes av ett lekfullt och grafiskt sett välgjort omslag som skapade ett spelsug hos mig. Just därför plockar det en femteplacering.

(4) Sleeping Dogs | Square Enix
Annorlunda stil, läckert utförande. Sleeping Dogs-omslaget stod ut från mängden. Den fräna illustrationen i kombination med årets näst bästa spel-logotyp bildade en mycket trevlig helhet.

(3) Kingdoms of Amalur: Reckoning | Bethesda
Reckoning-omslaget gav den där perfekta, gammalmodiga känslan av episk fantasy-slakt, vilket passade spelet alldeles utmärkt. Läcker färgsättning, härlig teknik, cool pose och tjusig logotyp.

(2) Dishonored | Bethesda
Jag älskar Corvos mask, bakgrunden och loggan. Det här omslaget fick mig att vilja börja lira samma sekund som jag fick spelet i händerna. Enkelt, effektivt och kraftfullt.

(1) Hitman Absolution | Square Enix
Först gillade jag inte dispositionen. Den kändes lite för konstig för sitt eget bästa. Men så vande jag mig vid den knepiga placeringen av 47 och korar härmed detta omslag till årets snyggaste. Stilfullt, minimalistiskt och cleant. Jag har dessutom alltid gillat Hitman-logotypen.

Årets 5 bästa spelomslag

Årets 5 bästa filmer / 5 bästa Blu-rays / 5 bästa skivor

HQ