Svenska
Blog

"Glömde ni?"

Skrivet av Petter den 30 december 2012 kl 09:29

Jag antar att det är en typisk standardkommentar som egentligen inte är formulerad som en seriös fråga (?). Eller så antar jag fel och hundratalet Gamereactor-läsare utgår från att vi hela tiden glömmer viktiga saker. Hur det än är känns det som ett misslyckande när det fullkomligen haglar frågor i brevlådan om Guldstjärnan varan 90% av den börjar med meningen "glömde ni det här spelet?".

Jag tänkte ta tillfället i akt och svara på dem alla, nu direkt. Nej. Vi glömde inte Diablo III som ett av årets bästa spel. Vi anser helt enkelt att det släppts tio andra titlar som vi hellre spenderar tid med. Nej. Vi glömde inte Dishonored. Det kom inte med i huvudkategorin av exakt samma orsaker. Det röstades bort, av en trupp på tio stycken spelskribenter.

Och nej. Vi glömde inte Planetside 2 eller Mists of Pandaria i kategorin årets bästa onlinespel. Vi föredrog helt enkelt fem andra titlar framför dessa (även om båda helt klart var och är underhållande onlinespel). Vi glömde dem inte. Du har däremot möjlighet att rösta in dessa titlar på läsarlistorna över 2012 års bästa spel. Dessa publiceras om ett par veckor här på siten.

"Glömde ni?"

Vi tyckte att Planetside 2 var ett toppenroligt onlinespel. Men fem andra titlar var ännu roligare. Enligt oss på Gamereactor.

HQ