Svenska
Blog

UFC on Fox 6

Skrivet av Petter den 25 januari 2013 kl 14:58

Natten mot söndag smäller det. Ka-Pow! UFC on Fox 6: Johnson vs Dodson går av stapeln och jag är som vanligt tokladdad. Har tippat lite, enligt god vana trogen.

Quinton Rampage Jackson vs Glover Teixeira
Rampage sista match inom UFC kommer han att vinna, trots att varenda kotte verkar ha tippat Glover via knock. Jag brukade gilla Rampage både utanför- och innanför burväggarna men har dock tröttnat. Karln är en förstklassig dumskalle som inte gör annat än gnäller och säger korkade saker. Bara en sådan sak som att han tjänat 120 miljoner kronor inom UFC (totalt) och nu ska lämna organisationen eftersom "han får för lite betalt och blir utnyttjad" känns så patetiskt att jag knappt finner ord. Men ja, som sagt: Han vinner över Glover. På knock dessutom. I slutet av den första ronden. Sen går han till Bellator och börjar omedelbart gnälla på för klent motstånd.

Demetrious Johnson vs John Dodson
Dodson är bra. Snabb som skabb... och glad. Mot Mighty Mouse kommer han dock inte att ha särskilt stor chans. Demetrious är för bra, överallt. Vinst via enhälligt domslut för DJ.

Donald Cerrone vs Anthony Pettis
Årets näst mest efterlängtade match för min del. Har sett fram emot ett möte mellan Showtime och Cowboy sedan WEC-eran. Vinner gör Pettis via submission. Han kommer att vara för snabb, för oförutsägbar.

Erik Koch vs Ricardo Lamas
Koch har kirrat en ordentlig solbränna. Vilket inte kommer att hjälpa honom på traven i sin vinst mot Lamas, men han kommer åtminstone inte att blända Fox-tittarna med sin likbleka hud den här gången. Koch vinner, via domslut.

UFC on Fox 6

Pettis är en av mina favoritfighters.

HQ