Svenska
Blog

En manlig Törnrosa®

Skrivet av Petter den 28 januari 2013 kl 13:52

Jag jobbade 75 timmar förra veckan. Körde från tidig morgon till sen natt, varje dag. Detta för att hinna få klart alla mallar + dokumentationen rörande vår nya tidningsdesign. De andra Gamereactor-länderna skrek efter de nya mallarna och jag hade lovat (dyrt och heligt) innan jag drog på semester att allt skulle vara helt klart den 26 januari.

Så blev det också. Jag levererade det sista i fredags men har ändå jobbar helg. Hela helgen. Detta eftersom mallarna nu (såklart) ska fyllas. Vi har en helt ny design och vårt 100:e nummer på gång och jag har gjort cirka 20 timmar bara med Gamereactor #100 nu i helgen. Sömnen har blivit lidande, med andra ord. Jag har vandrat runt som en zombie.

Något jag delvis tog igen/rådde bort på inatt. Jag kom nämligen till jobbet alldeles (precis) nyss. Vaknade strax efter klockan 13:00 idag då jag med flit dragit ur kontakten ur väckarklockan samt slagit av telefonen. Ibland måste man bara få sova ut, inte minst efter en crunchig och stressig vecka samt en helg proppad med flitigt riggande. Nu känner jag mig pigg och arbetssugen, igen. Och ska snart börja visa upp små tidbitz ur vår nya design här i bloggen. Missa inte det.

En manlig Törnrosa®

Ja! Det här är jag. fast tjockare, utan blont prinsesshår och 500 år äldre. Jag har dessutom skägg och mysbyxor, ingen klänning.

HQ