Svenska
Blog
UFC 156: Aldo vs Edgar

UFC 156: Aldo vs Edgar

Skrivet av Petter den 1 februari 2013 kl 13:56

KabooOom! På lördagnatt smäller det, igen. UFC 156: Aldo vs Edgar går av stapeln och enligt god vana trogen har jag såklart tippat lite. Här kommer Petters Predictions:

José Aldo vs Frankie Edgar
Edgar är snabb, har UFC:s bästa boxning (alla viktklasser inräknade) och kommer givetvis att vara ett ordentligt hot mot Aldos snabba, tekniska stil. Jag tänkte faktiskt tippa upset. Vinst för Edgar via domslut. Detta tack vare fantastiskt fotarbete.

Rashad Evans vs Antonio Rogério Nogueira
Lillebror Nog går mot Rashad och jag förväntar mig en relativt enkel vinst för Evans som jag fortfarande anser vara tredje bäst i hela viktklassen (efter Bones och Hendo). Knockout-vinst för Rashad i andra ronden.

Alistair Overeem vs Antonio Silva
Hästköttet är tillbaka, äntligen! jag har längtat efter The Reems return. På lördag kommer han att slakta Bigfoot. Vinst via knock redan i första ronden. Overeem kommer att vara för stark, för teknisk och Bigfoots haka är en gnutta suspekt (trots allt).

Jon Fitch vs Demian Maia
Grinder-Fitch mot submission-ässet Maia. En mycket spännande matchning, såklart. Jag tippar Fitch via domslut. Han går knappt att submitta, alls, och är för effektiv med sin lysande ground and pound för att Maia ska kunna stå emot.

Joseph Benavidez vs Ian McCall
Flugviktarna köttar på, och detta är en stekhet match såhär på förhand. Gillar verkligen båda fighters men tippar Benavidez via domslut. Han kommer att vara för stark för McCall.

HQ