Svenska
Blog

En trevligare stämning

Skrivet av Petter den 1 februari 2013 kl 14:18

Som jag skrev häromdagen har jag bloggat varje dag i sex år nu. En given del av min vardag, med andra ord. Jag gläds över att iHegevall fortsätter att växa. Glad över att du läser. Samtidigt har det varit lite stökigt i kommentarerna på slutet. En del trollande, många missnöjda kommentarer. Det handlar heller inte om konstruktiv kritik som vi (jag) kan nyttja för att bli bättre utan mest... Mest sura miner och semi-nedrigt pajastrams.

Personligen har jag svårt att begripa varför man läser och varför man ens orkar kommentera (dag efter dag efter... dag) om man inte gillar bloggen eller bloggförfattaren i fråga (?). Enklast en sådan gång vore väl att bara skippa att läsa, surfa vidare. Jag blir minst lika förbryllad över vad som gör folk sura nuförtiden, och/eller hur lättstötta vissa verkar vara.

Obegriplig, överdriven ilska över att jag gillade Ted. Ordentlig ilska över vår nya logo. Ilska över valet av omslagsbilder. Jag undrar; Varför? Det är väl en sak att uttrycka något slags missnöje, men att bli arg över saker som dessa känns som en mycket märklig reaktion. Utan att tjata för mycket om enskilda incidenter tänkte jag att vi alla kunde sträva efter en trevligare stämning i bloggkommentarerna.

Tack på förhand!

En trevligare stämning

"Ny logga? Nä nu jävlar blir jag helt tokig!"

HQ