Svenska
Blog

Drycken du inte kan leva utan?

Skrivet av Petter den 1 februari 2013 kl 17:04

Jag tänkte på det igår. Om jag skulle tvingas välja. Fem olika drycker som skulle isoleras och bevaras inför en stundande zombieapokalyps. Fem drycker som du favoriserar, som du inte skulle kunna leva utan. Dina fem rinnande favoriter. Vilka är de? Här kommer mina.

(5) Stockmos Äppelcider
Jag älskar alkoholfri äppelcider från Stockmos. Mustigt, syrligt, törstsläckande och perfekt till vissa maträtter.

(4) Dr Pepper
Den underbara körsbärsläsken passar verkligen inte till allt, men är len, god och smakrik och kommer alltid att rymmas i mitt kylskåp.

(3) Tropicana Orange
Tropicanas apelsinjuice är bäst i världen. Överlägset bäst. Det finns smarriga konkurrenter (såklart) men inget annan juicefabrikat har samma skyhöga lägstanivå och samma sanslöst konsekventa kvalitet som den amerikanska juicejätten. Dricker det varje dag och skulle inte vilja leva utan.

(2) Mellanmjölk + Oboy
Arlas gröna mjölk plus Oboy är en dryck som jag verkligen aldrig kommer att växa ifrån. Barngegga enligt vissa, en underbar frukostdryck enligt andra. Jag dricker mjölk med Oboy-pulver i varje morgon - året runt.

(1) Coca-Cola
Passar till alla mat (och då menar jag verkligen all mat) och till alla sorters godis/snacks. Den ultimata måltidsdrycken. Den ultimata drycken.

Drycken du inte kan leva utan?

Vilka är dina fem favoriter?

HQ