Svenska
Blog
Nya startsidan = Live

Nya startsidan = Live

Skrivet av Petter den 21 februari 2013 kl 16:15

Nu är den första delen av nya Gamereactor.se upplagd. Ett första steg (av många) mot en total renovering av siten. För oss, för mig och Emil Hall i synnerhet, har det varit en långsam och märklig process det här. Jag designade en helt ny Gamereactor-site redan 2009. Det tog mig ett halvår att slutföra och Emil byggde sidor baserade på min design i månader innan vi beslutade oss för att börja om. Siten kändes trång och gammalmodig och jag slängde allt jag gjort och stålsatte mig för att börja om från början igen.

Men inspirationen fanns inte. Jag hittade ingen lust och med tanke på allt annat jobb som hela tiden ligger och skriker efter min odelade uppmärksamhet fick det helt enkelt vänta. Jag började skissa på det vi sedan dess kallat för Nya Gamereactor efter några månader men sen tvingades jag låta formen ligga, igen. Ett år passerade och jag lades på operationsbordet för att få skräpryggen ihopmekad.

Vår nya logotyp och grundpelarna för nya startsidan var klara. Jag hade även påbörjat nya print-designen. Efter sju månaders läkningstid och daglig rehabiliteringsträning kunde jag återuppta jobbet med Gamereactor.se och när vi idag lanserar den första delen (startsidan) är även vårt nya forum färdigdesignat liksom nya bloggavdelningen, recensionerna och ett par småsidor. Nu ska bara vår flitiga skara programmerare bygga klart nästa del i denna välbehövliga renovering. Jag hoppas att vi hinner byta ut allt innan årets slut. Om inte så hoppas jag att du har tillräckligt med tålamod för att ge oss lite mer tid.

Vi försöker arbeta grundligt och har hela tiden så pass många andra sysslor som måste skötas på daglig basis att större projekt som dessa helt enkelt måste få ta sin tid. Tack för att du läser, tack för att du surfar Gamereactor och tack för din feedback (som alltid gör att vi kan växa och utvecklas). Surfa lugnt!

HQ