Svenska
Blog

Jobbigt att heta EA just nu

Skrivet av Petter den 7 mars 2013 kl 14:35

EA har satt sig i en sits som verkar jobbig, just nu (minst sagt). Först dundrade man ut det nästan pinsamt giriga Real Racing 3 som väckte anstöt, hat och skapade stor frustration bland tusentals racingsugna gamers. Sen dundrade man till med de initala problemen med Sim City som gjorde att tusentals simsugna spelare inte kunde ladda hem spelet de redan betalat för.

Och ja, problemen fortsätter att hopa sig. Spelarna rasar över det faktum att man nu inte kan komma in på EA:s Sim City-servrar, något som givetvis bara föder mer ilska mot en utgivare som under de senaste två åren beskrivits som rena djävulen av en enig gamercommunity.

Jag tycker, som jag tidigare påpekat, att EA tvingades äta upp lite väl mycket missriktat hat under 2012. Men efter att de grumlat grundreceptet i Dead Space 3, fyllt skräcktrean med mikrotransaktioner, pajat Real Racing och nu misslyckats med den initiala onlinefunktionaliteten i Sim City - Börjar jag tycka att de förtjänar den skit de överöses av. Dags att tänka till, kanske. Så här tror jag personligen inte att det kan fortsätta.

Jobbigt att heta EA just nu

Nu gäller det nog att koncentrera sig på lite välbehövlig fanservice de kommande månaderna för världens näst största spelpublisher...

HQ