Svenska
Blog

Ute ur dimman...

Skrivet av Petter den 19 mars 2013 kl 18:36

Det värsta är nu över, hoppas jag. Idag är första dagen på en dryg vecka som jag känner mig som en människa och inte som en urlakad zombie. Jag har haft svettningar, lite frossa, känt mig illamående, dragits med skakningar och varit hungrig som en varg - Allt på samma gång (den senaste veckan). Jag måste ha gått upp tre kilo då jag proppat truten full med godsaker och fruktjuicer i vild förtvivlan.

Avgiftningen har dock inte alls varit lika tuff som den jag genomgick för åtta år sedan, men still inget jag gärna gör igen, om vi säger så. Nätterna har tveklöst varit värst. Har inte sovit särskilt mycket sedan förra tisdagen, men nu kommer jag att kunna sova ikapp när muskelkrampen och skakningarna släppt. Ute ur dimman - Med andra ord.

Jag har fått en hel del gjort idag, dessutom. Rent jobbmässigt menar jag. Planerat lite inför aprilnumret samt skickat ut ett gäng recensionskoder. Jag har även pysslat med en del Tempo-form och myst med Darius Rucker. Hootie-sångaren som sadlade om (bokstavligen) och gick och blev Country-sångare. Skivan Learn to Live var och förblir genommysig. Uppföljaren Charleston 1966 är ännu bättre. Faktum är att den är kalasbra. Och jag som inte ens gillar musikgenren (vanligtvis).

Ute ur dimman...

Darius kan det här med att vara mysig.

HQ