Svenska
Blog

Monster MVP Carbon

Skrivet av Petter den 3 april 2013 kl 14:10

Monster har som vi alla vet avbrutit samarbetat med Beats by Dr.Dre. Någon slags rättslig fejd ligger och pyr och enligt källor var uppbrottet ett stökigt sådant. Men Monster köttar vidare, har nyligen lanserat en ny serie lurar och släpper nu även en specifik hörlur för gamers, framtagen tillsammans med EA Sports.

2500 kronor är dyrt för en lur, tänkte jag när jag först fick klämma på Monster Game MVP Carbon. De är ganska små och känns en aning för plastiga för det höga priset. Men så testade jag dem i ett par olika spel och är efter det övertygad om att de är värda sitt pris. Ljudkaraktären är bastung, mustig, varm. Hörlurarna är välbalanserade och otroligt behagliga att bära under längre spelsessioner.

Jag ska leva tillsammans med Monster Game MVP Carbon några veckor innan jag delar ut mitt betyg (såklart) men efter de första timmarna är jag imponerad. Det spelar liksom ingen roll att audiofilerna bashar Monster för sitt bastunga, "överreklamerade" ljud. Jag älskar deras ljudkaraktär.

Monster MVP Carbon

Ikväll ska jag spela Bioshock Infinite med dessa lurar.

HQ