Svenska
Blog

Batman vs 8 inhyrda mördare

Skrivet av Petter den 9 april 2013 kl 17:47

Batman Arkham: Origins har alltså utannonserats av världens största speltidning; Gameinformer. Spelet blir en prequel och utspelar sig innan de två tidigare spelen. Batman kommer att vara ung, lite allmänt grön och stöta på många av sina klassiska fiender för första gången. Som vi ser på omslaget kommer Deathstroke att att dyka upp tillsammans med sju andra livsfarliga lönnmördare. Handlingen kommer att äga rum på julaftonsnatten då alla dessa åtta mördare sätter efter Batman för att stoppa den mantelförsedda kalsongkaptenen en gång för alla. Studion säger att de är ödmjuka och motierade inför det arbete som måste genomföras då de två föregångarna rankas som några av de främsta actionspelen som någonsin producerats.

Gamereactor besökte nyligen studion, också, men får inte dela med sig av sitt material eftersom amerikanska Gameinformer har exklusivitet. Vi kommer dock att visa upp mängder med screens och berätta en himla massa om spelet i vårt kommande aprilnummer.

Batman vs 8 inhyrda mördare

Jag tror inte att Origins kommer att hålla samma kvalitet som de två föregångarna. Inte när en ny studio tagit över. Vad tror du?

HQ