Svenska
Blog

Ett ordentligt hjärnsläpp (2)

Skrivet av Petter den 12 april 2013 kl 14:10

Jag hade sålt Missil (min andel i tidningen), flyttat från Stockholm tillbaka hem till Östersund och precis hoppat på ett Telenordia-finansierat spelsiteprojekt som döptes till Playzone.se. Pendling till Kalmar var en del av min vardag i ett år och jag skrev fler recensioner under nio månaders tid än vad jag någonsin gjort tidigare. Givetvis blev det slentrian av alltihopa efter ett tag. Jag började upprepa mig och kände mig trött på mina egna formuleringar. Och en dag slog det slint. Ett ordentligt hjärnsläpp skedde, igen.

Jag recenserade 18 Wheeler: American Pro Trucker från Acclaim och var trött på att sitta och harva med skräptitlar dagarna i ända. I min recension skrev jag följande:

"Acclaim är utgivaren som släppt ifrån sig mer skit än ett medelålders anus."

Acclaims brittiska PR-chef hörde av sig efter en dryg vecka och givetvis rådde det lynchstämning på deras europeiska huvudkontor. Han hade fått texten översatt och mailade mig med orden "To be compared to a rectum is of course not something that we appreciate". Jag skämdes, och skrattade hysteriskt, på samma gång. Omoget gjort, såklart. Och korkat.

Acclaim är sedan flera år tillbaka ute ur leken. De gick i konkurs och deras assets såldes till högstbjudande. Men om den där presschefen av någon outgrundlig anledning skulle läsa det här babbliga blogginlägget (oddsen är minimala såklart, men man måste ju försöka) vill jag passa på att be om ursäkt - ännu en gång.

Ett ordentligt hjärnsläpp (2)

En bild från ett annat "kvalitativt" Acclaim-spel.

HQ