Svenska
Blog

The Ultimate Fighter (17) Finale

Skrivet av Petter den 13 april 2013 kl 12:38

Inatt smäller det. Finalen av den senaste säsongen av smisksåpan The Ultimate Fighter går av stapeln. Jag hade tänkt försöka se eventet live och har såklart tippat lite såhär på förhand:

Urijah Faber vs Scott Jorgensen
Faber möter sin polare Jorgensen inatt. En spännande matchup som jag tror att Urijah kommer att vinna. Faber är tredje bäst i viktklassen efter Nappgaddarna® och Crüz och även om Scott är allsidig, stark och tekniskt skicklig är Urijah både för stark och för uthållig.

Kelvin Gastelum vs Uriah Hall
Finalen i den här säsongen av The Ultimate Fighter känns som en rysligt o-spännande sådan. Detta eftersom Herr Hall mest troligt lär vara fullständigt överlägsen Kelvin som helt klart är ute på djupt vatten mot denna monstruösa striker. Vinst för Hall via knock i första ronden...

Miesha Tate vs Cat Zingano
Catfight! Jag gillar verkligen Tate, hon är helvild, slår hårt och har ett ordentligt väl tilltaget fighterhjärta. Inatt kommer hon få det tufft dock eftersom Cat slår hårdare och är en gnutta starkare. Vinst via domslut för Zingano.

Travis Browne vs Gabriel Gonzaga
Browne såg usel ut i sin senaste fight mot Jättekraniet. Gonzaga däremot såg fantastisk ut i sin vinst mot Rothwell Edman™. Jag tippar trots detta vinst för Travis via knock. Han är för tuff och för bra som striker för Gonzaga som givetvis måste få ned Browne på marken för att vinna.

The Ultimate Fighter (17) Finale

Vilka tror du kommer att vinna inatt?

HQ