Svenska
Blog

Need for Speed: Underground

Skrivet av Petter den 14 april 2013 kl 16:47

Criterion brassade ned ryktet om att de arbetade med en re-make av Need for Speed: Underground, Det slog ned ryktet med besked. Likt en argsint Fläzk-Jeppe som hugger till en babblade Jonas Mäki medelst överdimensionerad utemöbel (ja, det har hänt). Pang! Sa det bara. Det finns inget Need for Speed: Underground (3). Åtminstone inte om du frågar folket bakom de senaste två nyversionerna av gamla Need for Speed-spel.

Criterion Games (Head Honcho) Alex Ward:
"Totally fake. Remakes and Reboots? Movedon"

Man får känslan av att gubben blev irriterad av att fansen blev överlyckliga över det faktum att det ryktades att EA gör ny-version av deras tveklöst mest populära racingspel genom alla tider. Märkligt, kan tyckas. Jag föreslår följande:

Även om Criterion Games nu verkar ha tröttnat på att göra om gamla Need for Speed-spel bör ni, EA, absolut börja plita på en re-make av Underground. Eller gör en trea, om ni så vill. Bara ni jobbar på ett Undergound-spel så är jag tyst och nöjd. För... Det är spelet som fansen vill ha. Det vet vi med stor säkerhet. För varje gång det pratas om en ny del i denna kultiga spelserie skriker 90% av Gamereactors läsare efter ett nytt Underground. Ingenting är hetare när det kommer till racing, verkar det som.

Och jag håller med läsarna. Jag håller med dig. Jag älskade Underground och vill otroligt gärna ha en trea eller en re-make. Även fast neon/vinyldrake-styling-trenden sedan länge dött ut. Ge oss härligt olaglig nattracing i pimpade riskokare, möjligheter att trimma, styla och spöka ut våra redan gräsligt skrikiga kreationer till rena motormonstren.

EA ligger lite småpyrt till efter att ha kammat hem flerfaldiga priser som årets sämsta företag samt hatats av miljontals buttra gamers. Att lyssna på dessa och bjuda på ett nytt Underground-spel vore såklart fanservice av ypperlig kvalitet. Bara att göra... EA. Börja redan imorgon (om ni nu inte redan har det). Tack för ordet.

Need for Speed: Underground

Dessutom pryddes Underground (1) av det kanske snyggaste racingspelomslaget någonsin.

HQ