Svenska
Blog
The New Xbox™

The New Xbox™

Skrivet av Petter den 25 april 2013 kl 07:00

21 maj smäller det, Microsoft kommer då att visa upp The New Xbox för första gången. Många verkar tro att den inte kommer att kunna mäta sig med Playstation 4 rent prestandamässigt. Jag tippar tvärtom. Jag tror att flera av de envisa rykten som hängt sig kvar på slutet kommer att stämma, och jag tror att Xbox 720 kommer att vara något mer kraftfull hårdvarumässigt än Sonys kommande konsol.

Hur det än blir är det verkligen, verkligen, verkligen, verkligen, verkligen (så!) dags för nya konsoler och jag hoppas innerligt att en minst en av dessa två giganter släpps i höst. Jag vill inte vänta längre, du vill inte vänta längre - Ingen vill vänta längre. Det skulle vara fullständigt fantastiskt om både Playstation 4 och The New Xbox släpps lagom till julhandeln i år, båda två fullproppade med gotta och tillsammans med releasetitlar som Gran Turismo 6, Halo 5, Forza Motorsport 5, Kratos och Half-Life 3. Drömma går ju...

Hur som helst kommer Gamereactor givetvis att vara på plats i US of A den 21:a maj för att rapportera om det Microsoft nu väljer att visa upp. Flera har skrivit in till brevlådan och frågat om vi tror att konferensen kommer att streamas och svaret på den frågan är ja. Spike TV kommer att sända skiten, live (såklart). Mumma för alla gamers, med andra ord.

HQ