Svenska
Blog

Det kommer aldrig va över för mig

Skrivet av Petter den 29 april 2013 kl 12:40

Herregud vad gräsligt det låter varje gång Håkan Hellström öppnar kakhålet för att vråla om sina känslor. Jag kommer aldrig att komma över det tragikomiska i någon som verkligen inte kan sjunga alls kan sälja guld och trollbinda tusentals. Många hävdar att hans låtar doftar ljuvligt av sommar. Andra hävdar att det är "känslan" som gör hans musik så underbar.

Och ja, smaken är ju som baken. Alla tycker vi olika. Men när Hellström nu dundrar ut en ny singel, som per omgående blir hyllad som ett musikaliskt underverk, hamnar jag i något slags förbryllat chockstadie där jag bara sitter och dumstirrar på skärmen medan denne denimklädda herre fraserar som ett normalgammalt sällskapsdjur och framför låtar med samma tonsäkerhet som en väghyvel.

Lyssna på på de två första fraserna ur singeln "Det kommer aldrig va över för mig" och upplev hur en akut huvudvärk börjar krypa sig in innanför pannbenet. Jage sexton... Åååoooåh. Jag e platsen dom aldri upp-täck-teeeiieeeeheeeh. Det låter förjävligt, rent utsagt. Ursäkta min bristfälliga franska.

Hellström sjunger lite på Skavlan

Det kommer aldrig va över för mig

Poppens svar på Eilert Pilarm.

HQ