Svenska
Blog
Ola-Conny... En riktig chef

Ola-Conny... En riktig chef

Skrivet av Petter den 8 maj 2013 kl 17:29

Jag såg gårdagens avsnitt av "En stark resa" med mungiporna uppdragna till örsnibbarna. Det är fult att hånskratta åt lågintelligenta, men eftersom Kanal 5 gjort det till en självklarhet är jag knappast bättre än att jag gladeligen kikar på skiten och pek-garvar åt allt dumt som dessa två herrar ställer till med.

Bäst var det när Mogge & O-C drog ut på havet i en turistbåt för att glutta på valar (de var på Hawaii, om jag inte missminner mig). När en väl tilltagen knölval dök upp utbrister Ola-Conny följande:

"Huew mussch is We-hikth are theiseh?"

Översatt till svenska (eller korrekt engelska) antar jag att han försökte fråga hur mycket knölvalen vägde. Den tålmodiga guiden pekade på djuret i vattnet och svarade:

"Around 40 tons"

Ola-Connys ögon blev stora som pingisbollar. Hans reaktion var härlig. Som ett barn på julafton, eftersom han av någon outgrundlig anledning alltid verkar mest intresserad av statistik och siffror på hur gammalt eller tungt saker och ting är.

"40 towns!? Waow!"

Jag skrattade så jag nästan kiknade. Mupp-TV har mest troligt aldrig varit bättre än i den här andra säsongen av Ullared-grabbarnas starka resa. När de sen skulle beställa "Hawaii Burger", blev besvikna på att ananasen var skuren i bitar snarare än ringar samt försökte luska ut hur många dollar som skiljde 22 från 28 - Då skrattade jag kanske till och med ännu mer.

HQ