Svenska
Blog

Fast & Furious 7 (i Tokyo)

Skrivet av Petter den 19 maj 2013 kl 11:49

Fast & Furious 6 är redan, bara någon vecka efter premiären, en stor (stor) succé. Massa pengar har håvats in och det är tydligt att fansen vill ha mer, mer surmulen Vin Diesel, mer stressad Paul Walker och mer topptrimmade riskokare. Och jag är inte den som tackar nej. Filmer som handlar om bilar kan man faktiskt aldrig få för mycket av, inte ens om de är skrattretande (som 2 Fast 2 Furious, till exempel).

Fast 7 är på gång, redan. Inspelningen startar nästa vecka och filmen kommer att utspela sig i Tokyo, igen. Vilket jag tycker låter som en riktig toppenidé. In med några dödsstylade Nissan GTR-kärror och den nya NSX:en och jag betalar gladeligen 4000 kronor (som det kostar för en 3D-biobiljett numer) för att sitta i en minimal SF-stol gjord av spånskivor och lyssna på fjortizzar som pratar i mobiltelefon.

Jag vill nog helst aldrig att Fast & Furious-filmerna ska dö ut. Även fast det i princip endast är den första av dem som innehåller någon form av (minimal) kvalitet. Guilty Pleasure 2.0, typ. Såhär säger i alla fall Vin Diesel om den sjunde rullen:

"We're definitely going back home, as you know from seeing Fast & Furious 6. We will have a stint in Tokyo and there is the Middle East next, that could be very interesting."

Fast & Furious 7 (i Tokyo)

Men vaddå? Vi har ju ingen lokal!

HQ