Svenska
Blog
Gameplay från Gran Turismo 6

Gameplay från Gran Turismo 6

Skrivet av Petter den 27 maj 2013 kl 12:59

GT Planet har fått klämma lite på Gran Turismo 6 och passade på att filma ett varv i en Nissan 370Z GT på ett högervarv av klassiska banan Autumn Ring. Jag har kikat på snutten ett par gånger och det krävs ingen direkt expertis för att konstatera att extremt lite verkar ha hänt sedan Gran Turismo 5.

Motorljudet är exakt samma semifjösiga gräsklippsbrummande som faktiskt inte påminner nånting alls om verklighetens 370Z. Kollisionsljuden låter fortfarande som när man slår två tomma filpaket mot varandra och däckskriken är exakt lika syntetiskt enformiga som i tidigare delar i serien. Bilens uppförande ser dock bra ut och jag har ju givetvis ingen aning om hur det känns när man väl spelar. Men Polyphonys ljudavdelning måste i alla fall ha världens lökigaste jobb då de i princip bara återanvänt 15 år gamla ljudfiler i de senaste tre spelen.

Jag fortsätter alltså att vara så långt ifrån imponerad som man överhuvudtaget kan bli. Min önskan att något stort skulle hända med GT som spelserie verkar inte slå in anytime soon, nej.

Klicka här för att kika

HQ