Svenska
Blog

Lägg ned Alter Bridge

Skrivet av Petter den 30 maj 2013 kl 10:58

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det jag nu är på väg att skriva, men here goes nathink: Alter Bridge borde läggas ned. Bandet alltså. Jo, jag gillar dem och har diggat deras tre skivor i mången rockig arbetstimme. Men efter att ha lyssnat igenom strängbändaren Mark Tremontis kritikerhyllade soloskiva (från ifjol), är jag plågsamt övertygad om att karln faktiskt klarar sig bäst på egen hand. Han lirar som en chef, hans kompositioner är magnifika med heltrevliga arrangemang och en gemytlig mix mellan nedstämda tungriff och mer melodiösa partier. Dessutom (!) sjunger han bättre än gnällgossen Myles Kennedy som mer och mer börjat låta som en cigarettrökande, argsint tant i 70-årsåldern.

Så! Packa ihop instrumenten och klappa igen butiken. Tremonti borde verkligen satsa på sologrejen fullt ut. När ni ändå är på gång kan ni även lägga ned Creed, igen. Det är Mark som är den verkliga talangen i dessa två band.

Mark Tremonti - New Way Out (HQ)

Lägg ned Alter Bridge

Haklappsskägg och örhängen är verkligen ingenting som en karl bör pyssla med, men Mark kommer undan med det eftersom han är en jävel på att lira gura.

HQ