Dansk
Norsk
Suomi
English
Deutsch
Italiano
Español
Português
Français
Nederlands
中文版
Indonesia
Polski
日本語
한국어
Česko
Ελληνικά
Türkçe
Tiếng Việt
عربي
Följ oss
Jänkarna är stormtokiga i Onion Strings, supertunna lökringar som liksom buntats ihop i fritösen och gojsat ihop sig till krispiga buskage proppade av smak. Enkla att göra också. Man skär silverlök i supertunna ringar, lägger dem i grädde/mjölk i ett par timmar för att sedan vända ned dem i en mix av mjöl, salt, svartpeppar och paprikapulver. När löken täckts av mjölgegga slungar du ned skiten i den varma oljan och två minuter senare = Voila! Champagne. Eller nä, lökbuskage. Svingott att lägga på hamburgaren.
Vad skiljer dem från traditionella lökringar? Mer smakrika och krispigare. Känns fräschare på nåt sätt, enligt mig.