Svenska
Blog
Teaser för Forza Motorsport 5

Teaser för Forza Motorsport 5

Skrivet av Petter den 9 juni 2013 kl 15:59

Ett av mina tre mest efterlängtade spel just nu stavas Forza 5. Fyran var briljant, rakt igenom och det känns verkligen som om Turn 10 kommer att fortsätta dominera närmaste konkurrenten Gran Turismo även i nästa generation. Nu har Microsoft dundrat ut en liten mysig teaser för femman som skapar ett omänskligt sug, hos mig. Här kommer några önskemål som jag skulle vilja se i Forza 5:

(1) Svenska banor
Ring Knutstorp, Mantorp Park och Gotland Ring, please. Jag vill träna i Forza 5 för att sedan kunna besöka de riktiga banorna med Grisen.

(2) Större styling-möjligheter
Att Turn 10 har byggt det mest avancerade/detaljerade systemet för liveries, lack och dekaler är såklart härligt. Men jag skulle vilja se ett system som liknar Autosculpt från gamla Need for Speed: Pro Street i femman. Jag vill formge mina egna eftermarknadsdelar.

(3) En annan typ av struktur i karriärläget
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill ha, jag vet bara att jag inte riktigt vill ha samma trötta upplägg på karriärläget i Forza 5 som i de fyra föregångarna. Det blev enformigt och framförallt förutsägbart för länge sen.

Klicka här för att kika på teasern

HQ