Svenska
Blog

UFC 162, mina predictions

Skrivet av Petter den 4 juli 2013 kl 13:41

På lördagnatt smäller det. UFC 162: Silva vs Weidman går av stapeln. Äntligen ett riktigt smaskigt pay-per-view-matchkort igen. Det känns som om det var flera, flera månader sedan sist. Jag är laddad (såklart) och har passat på att tippa lite på huvudmatcherna. Here goes nathink:

Anderson Silva vs Chris Weidman
Mängder av UFC-fighters verkar vara stensäkra på att Silva blir av med sitt bälte på lördag. Jag tror inte ens att Weidman kommer att ha en suck. Visst har karln toppenfin brottning och knivskarpa submissions, men Silva är från en annan planet och kommer att knocka en överdrivet självsäker och något oförsiktig Chris. Vinst för Anderson via knock i andra ronden. Efter det möter han St-Pierre i den största MMA-fighten någonsin...

Frankie Edgar vs Charles Oliveira
Efter sju raka titelfighter (!) är Frankie tillbaka i en "vanlig" match på endast tre ronder. Oliviera är en grym grappler men kommer dessvärre aldrig att få chans att submitta Frankie som har för bra fotarbete, för bra wrestling och är på tok för snabb. Frankie vinner via domslut.

Tim Kennedy vs Roger Gracie
Två kapabla Strikeforce-fighters möt i vad som enkelt kan anses som ett mästarmöte mellan två fantastiska grapplers. Vinner gör Roger, via Anaconda-choke i slutet av den andra ronden.

Mark Munoz vs Tim Boetsch
Brottarbralla mot sluggigt brottarmonster. En ganska trist matchning som jag tror vinns av Boetsch tack vare bättre boxning.

Cub Swanson vs Dennis Siver
Jag älskar att se Cub slåss. Den karln är den mest underhållande fightern i hela 145-pounds-klassen. På lördag knockar han Dennis Siver med en spark mot kroppen. I den andra ronden...

UFC 162, mina predictions

Vilka tror du kommer att vinna?

HQ