Svenska
Blog

Årets hittills sämsta filmer

Skrivet av Petter den 10 juli 2013 kl 15:10

Jag tänkte lista det värsta skräpet jag sett hittills i år. För det har blivit en del, sanna mina ord. Jag blandar nu bio och Blu-ray och poängterar såklart redan nu att jag inte sett alla filmer som släppts.

(5) Man of Steel
Efter biobesöket var jag mycket, mycket besviken. Snyders snordyra Stålmannen-rulle kändes som ett plastigt fiasko proppad av töntig dialog, klen struktur, fula effekter och en sörjig sista akt. Nu, en dryg vecka senare, gillar jag den ännu mindre. En av de sämsta seriehjältefilmerna på senare år.

(4) Taken 2
Granat-GPS-scenen roar mig fortfarande, varje gång jag tänker på den. Inom actiongenren köper jag det mesta - men den totala intelligensbrist som denna skitfilm innehöll kommer jag verkligen aldrig att kunna smälta. Oinspirerat, tramsigt och genomgående uselt.

(3) Hansel & Gretel: Witch Hunters
Så otroligt plastigt, fjantigt, slarvigt och dåligt att det blev komiskt. Stackars skådespelare...

(2) A Good Day to Die Hard
Inte bara den överlägset, överlägset sämsta Die Hard-filmen utan även en av de mer plågsamma bioupplevelserna på många år.

(1) Fast & Furious 6
Den näst dummaste filmen jag sett i hela mitt liv. Så korkad, enfaldig och löjlig att jag skrek av skratt under stora delar av denna trögflytande sörja. Det mest pinsamma är ju dessutom att den helt saknar glimten i ögat och tar sig själv på för stort allvar - rakt igenom. Pansarvagnsscenen samt slutsekvensen på flygplatsen står sig som årets två absolut sämsta filmsnuttar. Vidrigt.

Årets hittills sämsta filmer

Polish up yao spanish Bro's! Se you in Espaniah!

HQ