Svenska
Blog

Enerverande spelflyt

Skrivet av Petter den 20 juli 2013 kl 12:37

Jag antar att du har en i ditt kompisgäng, också. En viss person som i princip alltid har mer flyt när ni lirar multiplayerspel än alla andra. Eller? I mitt grabbgäng är det min barndomskompis Härke IT® som numer går under smeknamnet Flytarn. Han liksom flyter fram genom flertalet spel, klarar av saker som ingen annan gör. Utan att reagera, dessutom.

Värst är det i Supersonics genombriljanta partylir Wrecked där Flytarn besitter någon slags omänskligt irriterande förmåga att genomföra de vansinnigaste av bilstunts, och ändå förbli helskinnad och redo för turvinst. Det här är ett ytterst vanligt scenario: En av polarna kör på en strategiskt utplacerad mina, sprängs och mister poäng. Flytarn sladdar över fyra minor, snurrar fyra varv i luften, blir av med bilens samtliga däck men landar på underredet och fortsätter tokgasa sig till turvinst. Hela grabbgänget skriker, protesterar och gör vildsinta gester mot personen i fråga. Varpå Flytarn drar upp axlarna mot örsnibbarna och utbrister: "Vaddå? Ren skill juh!"

Du vet hur det kan se ut. Vissa spelare har bara turen på sin sida. Det handlar säkert om karma, dessutom. Denna förbannade karma. Jag har oturligt nog ingen kvar eftersom jag inte varit tillräckligt vänlig. Så jag sitter kvar här, som en surmulen, usel förlorare - och gnäller (i bloggform).

Enerverande spelflyt

Känner du igen dig?

HQ