Svenska
Blog

Om att jobba för jämnan

Skrivet av Petter den 31 juli 2013 kl 13:38

Jag har hört det flera gånger under de sista månaderna. Att jag är en glassande lyxgris som bara bloggar om dyra prylar och min förbannade bil. Tråkigt att läsa, såklart. Även om jag antar att en prylblogg (om koncentrerad materialism) kan uppfattas som stötande av vissa.

Jag vill bara vara så tydlig som jag tänkas kan rörande iHegevall och hur jag tänker med denna babbliga nonsensblogg samt skapa lite transparens gällande Jävla lyxsvin!-kommentarerna.

Jag jobbar jämt. 12-13 timmar per dag är verkligen ingen överdrift. Det går aldrig en helg eller högtid på hela året som inte innebär jobb, för min del. Jag sitter ju som du vet på två stolar här på Gamereactor. Sköter en heltidstjänst som formchef/designer samt en annan heltidstjänst som chefredaktör/redaktionschef. Jag driver även egen (liten) designfirma på sidan av där jag ritar logotyper och grafiska profiler till diverse företag samt arbetar som spelredaktör för Expressen varje lördag-söndag.

Egentligen borde jag kanske kliva tillbaka. Backa några steg, säga ifrån mig ett par uppgifter och istället satsa på att vila mer och arbeta med att rehabilitera min risiga skräprygg. Men... jag älskar det jag gör, jag utvecklas, sporras av utmaningar och trivs med mitt liv som det fungerar idag. Under de senaste 11 åren har jag jobbat ungefär 70 timmar i veckan. Vilket varit bra för mig, tror jag.

Det känns överflödigt att gå in på hur jag tänker med mitt bloggande om mer eller mindre kostsamma prylar som klockor, bilar, trumset, skärmar, väskor och allt annat som jag obsessar över men jag gör det, ändå. En prylblogg är ju en blogg om diverse prylar. Att jag avslutar så gott som varenda inlägg med att jag gärna vill äga produkten i fråga innebär såklart inte att jag köper allt jag skriver om.

Jag gillar prylar, spel, musik, filmer, motorsport, design, sport, mat... Och delar med mig av mina tankar om mina olika intresseområden, på daglig basis. Överflödig förklaring, såklart, men jag vill vara riktigt övertydlig här. Jag jobbar så gott som jämt, och unnar mig saker jag vill ha. Om det sticker i ögonen på vissa som läser kan jag endast beklaga. Tanken är att släppa in dig som läser Gamereactor i mitt liv som chefredaktör, med allt vad det innebär. Vissa kommer att gilla, andra inte.

I slutändan vill jag tacka dig som läser samt för den feedback jag får.

Om att jobba för jämnan

Tomten, kom igen nu.

HQ