Svenska
Blog
Min fenomenala redaktion

Min fenomenala redaktion

Skrivet av Petter den 4 augusti 2013 kl 04:28

Jag och Oskar sitter och nattsuddar över Skype. Han är nyss hemkommen från en jobbresa i Dallas, är jetlaggad, beskriver alla supersmaskiga köttmåltider han knölade in i ansiktet där borta (i detalj) samt ställer praktiska jobbfrågor om den kommande deadline-veckan inför lämningrn av Gamereactor 104. Om exakt tio dagar tillträder herr Nyström som heltidsredaktör. Jag har sett fram emot att Ozzy på heltid här på Gamereactor i flera år och är såklart superglad över att äntligen ha kunnat erbjuda honom jobbet som han arbetat hårt för.

Rent allmänt är jag väldigt taggad inför den kommande hösten. Högsäsong i spelbranschen, massor av stekheta releaser, premiär för inte mindre än två nya konsoler samt en Gamereactor-redaktion som känns balanserad, motiverad, inspirerad och passionerad. Jag tittar på min redaktion som den ser ut just precis (exakt) nu och inser att jag leder en skara arbetssamma, entusiastiska, begåvade, nyfikna, initierade, roliga, smarta och sköna personligheter som gör allt, på daglig basis, för att Gamereactor som speltidning och spelsite ska vara den bästa källan för spännande spelläsning.

Jag vet inte om jag kan komma ihåg en tidpunkt under de senaste elva årenGamereactors redaktion känts mer harmonisk. Vi strävar alla åt exakt samma håll, vi jobbar på att hitta fler specialområden och på att förbättra områden där vi varit svaga. Jag blickar framåt och tycker att det ser formidabelt trevligt ut. Jag välkomnar hösten, vintern, utmaningen och gör det med Sveriges skönaste speltidningsredaktion.

HQ