Svenska
Blog
Våra fenomenala läsare

Våra fenomenala läsare

Skrivet av Petter den 5 augusti 2013 kl 18:15

Jag skrev ju om redaktionen förra veckan. Om hur mycket jag trivs, som chefredaktör och ansvarig utgivare, att arbeta med den skara som jag just nu styr över. Vissa blev arga och reagerade genom att posta nedriga kommentarer om mig som person och om Gamereactor som produkt. Onödigt, kan jag tycka, då inlägget enbart var menat som en hyllning till elva stycken passionerade, initierade och begåvade personer som jag gillar att jobba tillsammans med. Men ja, nog om det.

I samma andetag vill jag även passa på att tacka dig som läser. Gamereactor växer, vi utvecklas och blir enligt flertalet läsarundersökningar hela tiden bättre. Något som jag till viss del har dig att tacka för. Den feedback som vi på regelbundna premisser använder för att utveckla och förbättra såväl printtidningen som Gamereactor.se är värdefull, och sporrande.

Ni bad oss plocka bort Köpguiden ur tidningen för att istället få plats med Journalen samt Blu-ray-avdelningen. Vilket vi gjorde. Ni bad oss utveckla en ny bildvisare hit till siten, vilket vi också gjorde. Vi jobbar även på en helt ny Iphone-app (som många av er frågat efter, i omgångar) samt med ny design på forumet samt bloggarna. Det tar sin lilla tid, men vi jobbar så hårt vi bara kan och uppskattar att ni påminner oss och sporrar oss att hela tiden göra Gamereactor till ett trevligare ställe att spendera kvällarna på.

Jag läser dagligen läsarbloggar som lär mig något, tipsar mig om något som jag måste se, läsa eller lyssna på. Jag läser dagligen något som någon av er läsare har skrivit som får mig att brista ut i gapskratt och jag gillar att se hur aktiva och entusiastiska/engagerade många av er är. Det tackar vi för. Ni är grymma.

HQ