Svenska
Blog

Jag & Max Payne

Skrivet av Petter den 10 augusti 2013 kl 19:41

Det är jag och Remedys benhårda supersnut. Jag & Max. Max & Jag. Vi äter painkillers, båda två. Den ena för att döva smärtan efter att ha hittat sin polygonfamilj brutalt slaktad. Den andre för att dämpa smärtan efter en rätt så poänglös steloperation. Max Payne är betydligt coolare än vad jag är. Han är också hårdare, strävare, mer tystlåten och pricksäker. Jag har bättre klädsmak, men Max finare frisyr.

Max visdomsord:
"I didn't deserve to walk away. There are no happy endings".

Men ja, jag är tillbaka på tabletterna. Trist nog. Det tog veckor att bli helt fri från abstinensen efter opiaterna men efter en dryg månad lång dunderdipp med min fenomenalt bedrövliga ländrygg - är jag tillbaka, tyvärr.

Helgen har hittills varit makaaabert usel. Jag har spenderat 90% av dagen i sängen, på min värmedyna. Det värker i hela ländryggen, det svider i benen och mina fötter har sedan länge domnat bort. Det kommer ju att passera, inte allt såklart men det värsta. Jag har perioder som dessa cirka sex gånger per år, ungefär. Idag skulle jag egentligen testköra STCC-banan här i Östersund men fick såklart ställa in. Surt, sa räven.

För mig handlar det om att ta det lugnt och vänta på bättre dagar. Bättre form. Sen gäller det att återuppta sjukgymnastiken och försöka bygga stabiliserande muskler så gott det går. Ta hand om din rygg, när den väl pajat kan det vara kört (for life) som i mitt fall.

Jag & Max Payne

Painkillers är inte bra. Men Max Payne 2 är ruskigt bra!

HQ