Svenska
Blog

UFC: Shogun vs Sonnen

Skrivet av Petter den 17 augusti 2013 kl 12:46

Inatt smäller det. UFC Fight Night (Shogun vs Sonnen) går av stapeln och förutom att matchkortet är gratis är det verkligen fullproppat med stekheta fighter. Orsaken till varför UFC satt ihop ett fullskaligt PPV-kort som de inatt sänder utan att ta betalt för det stavas Fox Sports 1, en helt ny amerikansk TV-kanal där UFC kommer att vara en viktig beståndsdel för ilsnabb och mustig tillväxt. Spännande, hur som helst. Jag har tippat lite på matchkortet och hoppas såklart på att du gör detsamma.

Brad Pickett vs Michael McDonald
Två fenomenalt underhållande fighters som piskar trut som renodlade dårar. Jag tippar vinst för McDonald via domslut. Pickett är snabb, teknisk och tålig men McDonalds har för bra fotarbete och slår för hårt.

Conor McGregor vs Max Holloway
Hypetåget som stavas McGregor påminner om haussandet av Brock Lesnars i början av hans relativt korta UFC-karriär. Alla ser Conor som organisationens nästa superstjärna och det vill verkligen till att han klår Holloway inatt, och det snabbt. Jag tror dock att Max kommer att erbjuda oväntat tufft motstånd. McGregor vinner via knock i andra ronden, dock.

Joe Lauzon vs Michael Johnson
Ett submission-äss som inte är rädd för att äta ett par smällar på vägen in mot en takedown vs en striker med risigt submission-försvar. Detta kan bara sluta på ett sätt. Reak naked choke-vinst för Lauzon i slutet av första ronden.

Matt Brown vs Mike Pyle
Ännu en riktigt, riktigt bra matchning av Joe Silva. Två kapabla tekniker, två riktigt sträva gossar. Jag tippar vinst via submission (faktiskt) för Brown efter att han träffat stenhårt med en vänsterkrok.

Urijah Faber vs Yuri Alcantara
Faber är tillbaka, vilket glädjer mig. Alcantara vet jag ingenting om förutom att stolarna i min Mitsubishi Evo IX var klädda i det materialet. Vinst för Faber via dominerande hoppjerka-sprattel och mastig brottning.

Alistair Overeem vs Travis Browne
The Reem blev ju som alla vet brutalt knockad av Big Foot. Inatt slår han tillbaka. Vinst via knock för Alistair redan i första ronden. Han slår för hårt, sparkar för hårt och äter för mycket hästkött för att Browne ska kunna stå pall.

Mauricio Shogun Rua vs Chael Sonnen
Galans tråkigaste fight såhär på förhand är även eventets huvudmatch. Chael kommer att släpa ned en semi-plufsig Rua till mattan och brottargnida honom till förutsägbar domslutsvinst.

UFC: Shogun vs Sonnen

Vilka tror du kommer att vinna inatt?

HQ