Svenska
Blog

Reza = Dömd och kickad

Skrivet av Petter den 20 augusti 2013 kl 11:15

Han vann över Michael Johnson (som klådde Joe Lauzon i lördags) och var verkligen på gång inom UFC. Han kammade hem en submission-bonus på dryga 400 000 kronor samma kväll och uppmärksammades över hela världen för insatsen i just den fighten.

Men pengarna räckte inte till (tydligen). En grov stöld (av handväskor, Reza gillar snygga handväskor) senare och Madadi har dömts till 18 månader i finkan, blivit av med sin licens och kickades under söndagen från UFC. Enligt Dana White är han inte välkommen tillbaka.

Jag begraver huvudet i händerna och suckar så djupt att hela bröstkorgen sviktar. Förutom domen och UFC-kicken ska Reza böta 1,2 miljoner kronor. Att kalla hans karriär som internationell mixed martial arts-stjärna för "slut" vore en underdrift av episka proportioner.

Hela grejen känns lika märklig som den känns sorglig, enligt mig. En färgstark person, en kapabel fighter med massor av integritet, kämpaglöd och erfarenhet. Allting spolat rätt ned i en bottenlös avloppstank, för vadå? Ett gäng handväskor...

Reza = Dömd och kickad

"Förbannade handväskor!!!"

HQ