Svenska
Blog
29 november. Playstation 4.

29 november. Playstation 4.

Skrivet av Petter den 20 augusti 2013 kl 22:04

Sonys Gamescom-konferens var sövande trist. ZzzzzZZzzz. Något av det tråkigaste jag bevittnat i hela mitt liv faktiskt, och då har jag trots allt suttit fastsurrad i ett verandaräcke vid ett specifikt tillfälle, och stirrat på en hög med matjord i 23 timmar i sträck.

Det enda av egentligt värde under hela presskonferensen var releasedatumet för Playstation 4. Den släpps i Europa den 29 november, och jag är nöjd. Mycket nöjd. Vi hade en liten vadslagning här på redaktionen tidigare idag då flera av oss gissade på datum. Jag tippade på 15 november medan Jonas Mäki trodde på 13 december. Oskar gissade på 9 juli 2013 även fast vi försökte informera stackarn om att det datumet redan passerat.

Hur som helst: Ny konsol i november. Och med tanke på hur snabbt tiden verkligen går kommer jag knappt hinna skrika "Badrumstapet!" innan jag sitter med Sonys mustiga plast-monster knät och ler motbjudande. 3995 kronor kommer den att kosta, ett mycket bra pris för en sprojlans konsol mer än tio gånger så kraftfull som Playstation 3.

Har du förhandsbokat din PS4:a?

HQ