Svenska
Blog

"Sveriges största spelsite"

Skrivet av Petter den 23 augusti 2013 kl 14:06

Gamereactor.se krympte under 2012, inte minst under min sjukskrivning. Vi tappade runt 22% av vår totala veckotrafik (i snitt) under sju månader vilket vi under de sista 12 månaderna verkligen kämpat med att vinna tillbaka. Och det har gett resultat. Veckan som varit är den bästa sommarveckan rent trafikmässigt vi någonsin haft här på siten, på 11 år. Siten känns energisk och levande just nu, vilket känns superskoj (såklart).

Vi har jobbat extra hårt med intressant spelläsning i form av intervjuer, regelbundna bloggar, exklusiva förhandstittar, ännu fler spelnyheter och köttigare artiklar under det senaste året. Enligt Kia Index har den gångna veckan sett ut såhär:

Gamereactor.se: 139 752 unika besökare

FZ.se: 86 546 unika besökare

Loading.se: 27 789 unika besökare

IGN.se: 20 210 unika besökare

Vi vill såklart passa på att tacka dig för att du läser, diskuterar och engagerar dig i det vi gör här på Gamereactor. Vi hoppas såklart kunna fortsätta växa rent trafikmässigt och jag lovar att vi under hösten ska jobba på att stoppa in funktioner som ni läsare bett oss fixa. Gamereactor.se är under ombyggnad och även fast det går sakta så läser vi all er feedback, tar in det och antecknar.

"Sveriges största spelsite"

Tack för att du läser Gamereactor!

HQ