Svenska
Blog

UFC 164: Henderson vs Pettis

Skrivet av Petter den 30 augusti 2013 kl 11:04

I helgen är det dags, igen. Re-matchen mellan Benson och Pettis är en av mina mest efterlängtade genom alla tider. WEC-fighten var episk (inklusive superkicken) och jag ser rysligt mycket fram emot lördagnatt. I vanlig ordning har jag tippat lite på mainkortet, here goes nathink:

Benson Henderson vs Anthony Pettis
Den första fighten mellan dessa herrar står sig som en av de bästa mixed martial arts-matcherna jag sett. Hoppas på ett 25 minuter långt krig på lördagnatt. Vinner gör Pettis, precis som förra gången. Han har viktklassens bästa striking.

Frank Mir vs Josh Barnett
Ett riktigt mustigt dundermöte mellan viktklassens främsta grapplers. Jag har väntat på denna matchen i åratal. Vinner gör Frank Mir via armlås.

Chad Mendes vs Clay Guida
Köttig brottarbralla mot pappan i Barnen Hedenhös - Fight! Har höga förväntningar på en rolig fight. Vinner gör Mendes, på domslut.

Ben Rothwell vs Brandon Vera
Vera är tillbaka i tungvikten och även om jag alltid gillat hans aggressiva fightingstil tror jag att han kommer att åka på smörj på lördag. Rothwell Edman® är ingen superfighter men slår hårt och kommer att träffa Brandon tidigt. Vinst via knock.

Jared Hamman vs Magnus Cedenblad
Jycken! På lördag håller vi alla tänkbara tummar för att Mange ska dominera Hamman. Jag tippar vinst via submission för Jycken, i andra ronden.

UFC 164: Henderson vs Pettis

Stirra lagom!

HQ