Svenska
Blog
Iphone 5C / Iphone 5S / Iphone 6?

Iphone 5C / Iphone 5S / Iphone 6?

Skrivet av Petter den 4 september 2013 kl 12:33

Tisdag nästa vecka (10), booOOoom! Apple ska hålla sin sedvanligt mustiga september-keynote och givetvis är nästa version av Iphone en av huvudingredienserna. Det har ju som vi redan vet ryktats ganska mycket om att Apple satsat på en billigare modell. En Iphone Nano, om du så vill. Något som jag väntat på sedan de först lanserade den alla första modellen.

Att släppa en Iphone 5 Color (som den ryktas ska heta) i flertalet olika färger för låt säga 3000 (?) kronor, vore rena rama snilledraget. För hur man än vänder och vrider på det är det ju knappast alla som vill punga ut 6500 spänn på en mobiltelefon, hur bra Iphone 5/6 än är.

Jag hoppas dock att man visar denna 5C-variant först för att sedan lassa på med stordäng i form av Iphone 6. Jag har väntat länge på Iphone 6 och vill verkligen inte höra talas om någon Iphone 5S med något bättre batteritid och något bättre skärm. Det är dags för Apple att ta ett stort kliv framåt med större skärm, bättre kamera, mycket bättre batteritid, tunnare design, snabbare processor och nåt... Innovativt som ingen av oss hade räknat med. Jag hoppas.

Vad tror du kommer att visas den 10:e?

HQ