Svenska
Blog

iOS 7. Mina intryck

Skrivet av Petter den 19 september 2013 kl 10:52

Jag installerade nya operativsystemet på min Iphone 5/Ipad 4 klockan 20:00 igårkväll. Såhär långt är jag nöjd men inte överförtjust. Till att börja med tycker jag mig märka att iOS7 optimerats för Iphone 5S då min Iphone 5 känns en gnutta segare än tidigare. Huruvida detta stämmer eller ej kommer såklart Apple aldrig att svara på, men det vore knappast orimligt med tanke på att detta skett förut inför releasen av tidigare Iphone-modeller.

iOS7 är snyggt. Riktigt, riktigt snyggt. Formen är platt, stilistisk, enkel... Jag tycker att min telefon ser betydligt mer inbjudande ut nu än tidigare. Samtidigt ogillar jag det faktum att så många av gränsnittets knappar bytts ut mot textlänkar. Det känns lite "Wordpress" och försämrar användarvänligheten.

I samma veva ska jag i allra högsta grad belysa de förbättringar i hårdvaran som iOS7 innebär. Batteritiden verkar vara något bättre, kameran är helt klart bättre liksom multitasking-funktionen och de nya påminnelserna. På det stora hela så gillar jag iOS7 som dessutom är helt gratis att struta hem från Itunes. Nu väntar jag bara på min guldfärgade Iphone 5S.

iOS 7. Mina intryck

Enkelt och snyggt.

HQ