Svenska
Blog

UFC 165: Jones vs Gustafsson

Skrivet av Petter den 19 september 2013 kl 14:21

På lördag smäller det, ordentligt å! Alexander Gustafsson går match om bältet mot Jon Jones. En otroligt stor händelse såklart för svensk MMA. Jag har tippat lite på mainkortet och hoppas som vanligt att du gör detsamma.

Jon Jones vs Alexander Gustafsson
Jag har sett fram emot den här fighten i över ett år och är omänskligt taggad inför Alex bältesfight. Jag hoppas på svensk seger men tippar Jones via submission i slutet av andra ronden.

Renan Barão vs Eddie Wineland
Barão har sett oslagbar ut och jag tro inte att Wineland kommer att kunna utmana, trots benhårda slag och tjusig mustasch. Barão är för bra på att hålla distansen och har för bra grappling för att Wineland ska kunna kliva in och träffa med den där hårda högerkroken. Vinst för Barão via domslut.

Brendan Schaub vs Matt Mitrione
Två ganska ointressanta tungviktsfighters har gjort en på förhand blek fight till en högintressant sådan bara genom smart och roligt skitsnackande. Jag tippar Mitrione via knock redan i första ronden. Schaub har en suspekt haka.

Pat Healy vs Khabib Nurmagomedov
Healy visade upp storform i fighten mot Miller och kommer att se minst lika vass ut på lördag. Men Nurmagomedovs brottning är bättre och det gör att han vinner, via domslut.

UFC 165: Jones vs Gustafsson

Vilka tror du kommer att vinna?

HQ