Svenska
Blog
Kan inte sova. Ryggen värker.

Kan inte sova. Ryggen värker.

Skrivet av Petter den 10 oktober 2013 kl 01:40

Som jag tidigare gnällt om har de senaste fyra månaderna varit horribla rent ryggmässigt. Jag är tillbaka som pillertrillare, vilar mer än vad som bör anses realistiskt och väntar fortfarande på den där skiktröntgentiden som jag skrev om för en dryg månad sedan. Ibland är svensk sjukvård helt obegriplig. En röntgentid för att kolla eventuella sprickor i relativt nygjord steloperation ska enligt Landstinget ta över två månader att ens bli kallad till. Innan ens brevet trillat in genom brevlådan.

Men ja, vårdköer, semestereffekten... Allt det där. Gamla vanliga klagosång när man ringer till sjukhuset för att fråga vad fan det sitter i. Jag jobbar på, dock. Står upp vid mitt formidabla Kinnarps-bord som åkt upp och ned i drygt tio år snart. Där snackar vi kvalitet. Arbetet med Gamereactor 106 går utmärkt, det är så himla skoj att ha Oskar med på tåget på heltidsbasis numer. Han är motiverad, inspirerad, ambitiös, kunnig, rolig, begåvad, noggrann och han inspirerar mig att göra mer, slipa ytterligare på vår produkt.

Det enda vi egentligen väntar på nu inför trycklämningen nästa vecka är recensionsversionen av Batman: Arkham Origins. Hoppas den anländer imorgon (idag). I övrigt börjar flera avdelningar se klara ut. Jag ska visa upp några sidor redan imorgon här i bloggen. Tack för att du läser och för att du nattsuddar tillsammans med denna skeva gubbskurk.

HQ