Svenska
Blog

Jag spelar Battlefield 4

Skrivet av Petter den 31 oktober 2013 kl 18:51

Singleplayerdelen var... Meningslös. Fyra timmar kort och sådär nonsensdoftande ultralinjär och aptråkig som Call of Duty varit (i singleplayer) under de senaste åren.

Jag har tillbringat ett par kvällar med multiplayerdelen och givetvis är det här som Dice spänner musklerna. "Levolution" känns lite som ett PR-trick, dock, då det inte riktigt förändrar stridens karaktär särskilt mycket men ja, att kunna blåsa bort hela kåkar är alltid trevligt. Jag gillar dynamiken, den mustiga spelkänslan, storleken, ombytligheten och det kaos som erbjuds i de massiva onlinebataljerna. Jag gillar även grafiken, designen och den otroliga ljudbilden/akustiken.

Jag gillar inte alla buggarna i matchmakingen som jag redan stött på eller de snurriga spawnpunkterna (när ska Dice förbättra detta egentligen?). Underhållande onlinekrig men inget riktigt toppbetyg för min egen del. Det känns lite (lite) som om Dice stressat fram fyran och jag hade hellre sett att man tagit ett år till på sig för att superpolera varenda liten beståndsdel samt stoppa in ett ordentligt singleplayerläge.

Jag spelar Battlefield 4

Nu hoppas jag att Dice och EA väntar minst tre år innan de dundrar ut femman. Minst.

HQ