Svenska
Blog
Alvarez vs Chandler 2

Alvarez vs Chandler 2

Skrivet av Petter den 1 november 2013 kl 10:50

På lördag smäller det, braaaaa-nog å! Bellator bjuder på storslaget käftpisk i form av Bellator 106 och mästarmötet Eddie Alvarez vs Mike Chandler 2. Deras första holmgång var en av de bästa mixed martial arts-fighterna jag någonsin sett. Jag är just nu såpass laddad att jag snudd på imploderar. Här kommer mina predictions:

Michael Chandler vs Eddie Alvarez
Första matchen var (som sagt) episk. En av de fem bästa fighterna jag sett. Jag hoppas och tror att andra omgången kommer att bli minst lika mustig. Chandler kommer såklart att pressa Eddie som en vilde medan jag tippar vinst för Alvarez via knock. Å andra sidan har Bjorn Rebny lovat Eddie att han får tillåtelse att kliva över till UFC om han förlorar, så detta är en win-win för min del, oavsett.

Pat Curran vs Daniel Straus
Curran är så gott som oslagbar i sin viktklass inom Bellator och även om Straus har varit grymt bra det senaste åren tippar jag på vinst för Pat via knock, tidigt. Han är för teknisk, slår får hårt och är lite väl rutinerad.

Muhammed Lawal vs Emanuel Newton
Sist dessa herrar fightades knockade Newton King Mo med en spinning backfist. Den här gången får jag lov att förmoda att Lawal slår tillbaka efter att ha plockat ned Newton på mattan. Vinst via domslut efter 12 minuter våldsam ground and pound.

Joe Riggs vs Mike Bronzoulis
Finalen i Fight Master har dröjt eftersom Diesel varit skadad. På lördag får vi äntligen se mötet mellan Riggs och Bronzie. Jag tippar på knock-vinst för Riggs som efter matchen utannonserar att han måste kliva upp en viktklass.

Eddie pratar om lördagens fight

Chandler pratar (också) om lördagens fight

Chandler vs. Alvarez: Unfinished Business

HQ