Svenska
Blog

UFC Fight Night 32

Skrivet av Petter den 9 november 2013 kl 22:16

Inatt smäller det. Ännu en gratisgala går av stapeln och även om matchkortet ser ganska trist ut såhär på förhand så kommer jag givetvis att kika på skiten. Här kommer mina predictions:

Vitor Belfort vs Dan Henderson
Vitor har sett rent utsagt ruskig ut på slutet. Hans vinster över Bisping och Rockhold var rena krossen. Mot Hendo tror jag dock att det kommer att bli tuffare, betydligt tuffare. Dan går inte knocka och hans brottning är av absolut världsklass. Jag hoppas på knock-vinst för Hendo men tippar domslutseger för Vitor.

Rafael Cavalcante vs Igor Pokrajac
Kull att se Feijão igen, han gillar jag. Igor slår hårt och är tekniskt skarp men jag tippar Feijão på knock.

Paulo Thiago vs Brandon Thatch
Thatch slår dubbelt så hårt som Thiago och även om han saknar Paulos grappling kommer han att knocka den brasilianska specialpolisen tidigt. Första ronden, tippar jag på.

Cezar Ferreira vs Daniel Sarafian
Två hårtslående fighters med ungefär lika bra boxning. Jag tippar Ferreira dock som visat prov på bättre kondition. Han vinner via domslut.

Rony Jason vs Jeremy Stephens
Rony vill grappla, gnida matta. Stephens vill stå upp, slugga trut. jag tror att Jeremy kommer att lyckas stoppa Jasons nedtagningar och smiska han ordentligt med överlägsen boxning och en himla massa kraft. Vinst för Stephens via knock i andra ronden.

UFC Fight Night 32

Vilka tror du kommer att vinna inatt?

HQ