Svenska
Blog
Vilket fantastiskt spelår

Vilket fantastiskt spelår

Skrivet av Petter den 20 november 2013 kl 02:42

Need for Speed: Rivals har vi ännu inte hunnit testa. Inte heller Gran Turismo 6 eller World of Warplanes. Trots detta är det enkelt att konstatera att 2013 är ett av de bästa spelåren genom alla tider. Ett fantastiskt sådant. Jag minns att jag i januari kallade 2013 för vad jag trodde skulle bli ett mellanår. Väntan på nya konsoler, väntan på nästa generation. Jag trodde att vi skulle kuska oss igenom ett år proppat av oinspirerade uppföljare och stressade releasespel till Playstation 4.

Men 2013 blev så mycket, mycket mer. Förutom spelen nedan som alla belönats med Gamereactors maxbetyg har vi på redaktionen njutit av indie-succén The Stanley Parable, mumsat i oss varenda bildruta av det underbara Papers, Please!, haft otroligt roligt med Zelda: A Link Between Worlds, förälskat oss i charmen i Ni No Kuni, Rayman Legends samt förbluffats över kvaliteten i racingsimulatorn Assetto Corsa. Ett makalöst bra år, med andra ord. Vi på redaktionen diskuterar för fulla muggar just nu om vilka spel som ska vinna alla de olika kategorierna i Guldstjärnan 2013.

I mitten av december kommer vi att presentera det vi på Gamereactor anser vara årets bästa spel i tio olika kategorier. Missa inte det.

HQ