Svenska
Blog

The Ultimate Fighter Finale™

Skrivet av Petter den 29 november 2013 kl 12:20

På lördag går finalen av den senaste Ultimate Fighter-säsongen av stapeln och även om mainmatchen är genuint ultrahemsk (vem fan vill se en tredje sleeper från dessa två?) så ser jag verkligen fram emot finalfighterna då säsongen i sig varit toppenbra. Här kommer i alla fall mina predictions.

Gray Maynard vs Nate Diaz
Den första fighten mellan Nate & Gray vann Nate via submission. Den andra är en av de sämsta fighterna jag sett och den vann Maynard via domslut, om jag inte missminner mig helt. På lördag vinner Gray, igen. Via domslut (tack vare nedtagningar). Urtrist matchning.

Julianna Peña vs Jessica Rakoczy
Julianna verkar psykisk instabil medan Jessica var en av säsongens skönaste. Jag hoppas på knock-vinst för Jessica men tippar Julianna via domslut. Hennes nedtagningar kommer att vara avgörande.

Chris Holdsworth vs David Grant
Holdsworth är ett submission-äss medan Grant verkar vara en ordentligt stor och stark brawler för viktklassen. Jag hoppas Chris på triangel men toppar Grand på knock. Han är en bjässe och slår som en häst sparkar.

Akira Corassani vs Maximo Blanco
Äntligen är svenska Akira tillbaka i buren efter flertalet skador. Blanco är bra men Akiras striking har blivit så ofantligt mycket bättre sedan han började träna med Frankie Edgar och Chris Weidman. Jag tippar knock-vinst för Corassani.

The Ultimate Fighter Finale™

Vilka tror du kommer att vinna på lördag?

HQ